Bog om skulpturen 'Alfabet Turèll'.Bogen om skulpturen "Alfabet Turèll" handler om dette fantastiske kunstværks tilblivelse og om de personer, der deltog i processen - fra idé til indvielse på Dan Turèlls Plads i Vangede.
 Bogens forfatter er Dan Turèll's ven, kunstneren Kenn André Stilling, som også er ophavsmand til "Alfabet", samt kunst-skribent og publisher for det kendte, berygtede, kunstmagasin "Viktor B. Andersen's Maskinfabrik".
 Bogens design og stil er da også helt i "Viktor B. Andersen's Maskinfabrik's" ånd. Med et spændende mix af Dan Turèll digte, store billeder, gode tekster, litterære perler og grafiske finurligheder. Og som kunstmagasinet er bogen visuelt udført i et spændende sort-hvidt look.
 Man kan godt sige, at bogen næsten er en videreførelse af Dan Turèll's Vangede Billeder ... et nyt kapittel i fortællingen om ildsjæle, politikere, smede, kunstnere, digtere og alle vi andre, som med vedhold, mod og hårdt arbejde, fik realiseret "Alfabet Turéll" i bøjet stål - og fandt en plads til den midt i Vangede.

Bogens tekster er udvalgt af Chili Turèll. Peter Strøm fra Turèll-Samlingen på Vangede Bibliotek står bag udgivelsen. Flere fotografer deltager med fotos og Peder Bundgaard har tegnet.
 Bogen er udgivet af forlaget Vangede Karma i et lille oplag og kan erhverves på Biblioteket for kr. 100,-.

Publiceret d. 23. dec. 2011.
Retur